Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Fijne zeeklassen

Ik ben  op zeeklassen geweest. Het was fijn.

Ik mocht in de speeltuin spelen. We mochten met de go-cart op een regenachtige dag.

Het eten was minder. Er waren kei-rare combinaties.

Ik heb schelpjes geraapt en we gingen naar een garnaalvisser. Die viste met zijn paard.

Ik mocht met Emma en Vanessa op een kamer slapen.

Tot de volgende keer!

Previous

Affiche

Next

Terug naar de kust

7 Comments

 1. Gettie

  Dag Amke,
  Een mega-goed verslag van je zeeklassen. Het is net of ik er ook ben geweest.
  Blijkbaar kunnen alleen de mama’s en oma’s lekker eten maken hé.
  Gelukkig heb je geen heimwee gehad.
  Heb je met de schelpjes iets speciaals gemaakt of bewaar je ze als herinnering aan de fijne zeeklassen?
  Groetjes
  Gettie

 2. Dag Amke, een mooi verhaal heb je geschreven. Ik was ook bij de garnaalvisser, er waren toen veel kinderen op zeeklassen. Ik heb jou misschien wel gezien. Dat weet ik niet want ik ken jou niet en jij kent mij niet hé? Het was er wel heel leuk.
  Groetjes van oma-moetje

 3. dat klinkt allemaal heel leuk Amke
  ik reed vroeger als klein meisje ook zo graag met de go-cart
  haha, zo’n rare eet-combinaties? je kreeg toch geen aardbeien met mayonaise hoop ik

 4. As ik je verslag lees over de zeeklassen dan denk ik wel dat je een fijne week achter de rug hebt.Och en dat eten was toch maar voor een weekje , oma en mama zullen je wel weer verwennen met hun kookkunsten!!En de schelpjes kun ej als herinnering bewaren in een mooi glazen vaasje!

 5. Amke

  Het waren geen aardbeien met mayonaise, het was friet met worteltjes.

  Ik ga de schelpjes in een doosje bewaren.

 6. Friet met worteltjes??? tja…dat is wél een héél rare combinatie hoor…wie eet nu toch zoiets? Had de juf dat verzonnen? Beetje lekker en een beetje gezond? hehe!
  Wel een heel mooi verslag dat je schreef hoor…ik zou volgende keer zó wel mee willen met die zeeklassen…ik heb dat vroeger op school nooit gehad…wij hadden alleen bosklassen (denk ik dat jullie het noemen…wij noemden dat gewoon een schoolreisje naar de Wildert in Brabant ).
  Daaag!

 7. !

  Leuke info …

  Zwaai zwaaaaaaaaaai …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén