Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Naar de zee!

Ik ben met oma en Slow naar de zee geweest.

Ella en ik hebben schelpjes geraapt. We hebben een fort gebouwd. De zee heeft het fort mee genomen.

We reden met de tram om een ijsje te gaan eten. Er was een vlootparade.

Na een wandeling op de pier gingen Ella en ik met de go-cart rijden.

En toen aten we nog frietjes.

De trein zat vol.

Ik zou graag nog eens terug gaan.

Previous

De slechte kant van de goeie kant

Next

Het ritueel

4 Comments

 1. dat geloof ik graag Amke dat je nog terug wilt, jullie hebben heel veel leuks gedaan

 2. Gettie

  Dag Amke,
  Volgende keer zou ik eigenlijk wel eens mee willen gaan met jullie. Forten bouwen die door de zee zomaar meegesjoept worden, schelpen zoeken, op de pier flaneren, tram rijden en ijsjes en frietjes eten kan ik goed hoor, maar zo in een go-cart zitten, neen dat lukt niet meer vrees ik haha.
  Mooi verslagje hoor.
  Groetjes
  Gettie

 3. Eigenlijk is er maar weinig zo leuk als naar zee gaan…vind ik ook hoor! En jullie hebben echt álle plezante dingen gedaan die je maar kunt verzinnen..! Super hoor..ik wil de volgende keer ook wel mee!

 4. Amke,en dat kan ik allemaal elke dag doen want ik woon aan de zee.Maar natuurlijk doe ik dat niet want elke dag …dan zou het ook niet meer leuk zijn.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén