Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Met stenen gegooid

Bij Kruidvat kan je sparen voor zilveren en gouden juwelen. Zo een juweel koop je voor een aantal punten mits opleg van een bepaalde som.

Die punten sparen vormt geen probleem als je nogal wat kruidenthee van het Kruidvat drinkt. Die som? Ach ja, een mens koopt toch alleen maar op het ogenblik dat het hem zint.

Wat is dan het probleem? Wel, we vinden die juwelen niet mooi.

Er zitten veel te veel stenen in en mske heeft het niet zo begrepen op stenen.

Previous

De pers

Next

Een vreemde avond

5 Comments

 1. bea

  Ik vind ze niet mis en blingbling is in tegenwoordig

 2. ms

  Wel, die set met die parels (frontpagina en blz. 4), die kan er mee door, maar daar hebben ze in die hanger dan weer zirkonia’s gestopt en die armband vind ik niet goed. De armband van blz. 18 echter valt ook wel mee.

  Toen ik hier ooit mijn armbanduurwerk kocht, wist de juwelierster me al te zeggen dat ik een erg sobere smaak had.

 3. Hahahaa…zonde van je punten! Ik heb altijd het idee dat je die dingen gewoon kóópt, zoveel moet je vaak nog bijleggen. En nee…steentjes vind ik dus ook niks…vandaar m’n schrik toen ik m’n horloge gekocht had zonder m’n bril op en thuis pas zag, dat het bandje niet zwart was, maar donkerblauw en – oh gruwel- er zirkoniaatjes op de vierkantjes van de ‘cijfers’ zaten!! (gelukkig kijk ik meestal zónder bril op dat horloge hahahahahaa!)

 4. ms

  Ik kan op het einde mijn punten ook nog versjacheren hé. Weigeren ga ik ze niet doen.

 5. oh k had dat nog niet gezien maarja ik kom niet zoveel in Kruidvat
  je kan je punten te koop aanbieden hé, kan je iets kopen wat je wel leuk vindt, er zullen vast wel liefhebbers zijn, maar ikke niet

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén