Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van mijn voeten

mske, die wel veel gewend was, had nog nooit zulke zere voeten gehad als toen die eerste keer. En ja, haar voeten hebben al vele kilometers afgelegd en toen was er nooit een probleem geweest.

Ze had hier wel de verkoelende gel van Scholl en de peppermintspray van de Bodyshop maar die dingen hielpen niet. En ze had klovenzalf van Gehwol, maar dat dient niet voor zere voeten.

En toen kreeg ze de bruistabletten. Hollandse bruistabletten van DA en een verkoelende gel van Kneipp. Ze gooide zo een tablet in het voetbad en … we gaan hier niet zetten wat Slow toen tegen mske zei. Feit is dat mske direct op zoek ging naar een verkooppunt hier waar ze die tabletten zou kunnen kopen.

Blijkbaar zijn die in Nederland ook bij het Kruidvat te koop. Hier bij ons dus niet, maar het Kruidvat heeft zelf bruistabletten voor voetbaden. Die kocht mske. En weet je wat? Dat zijn precies dezelfde maar dan in een andere verpakking en met een andere naam er op. En wat raar is? Na zo een voetbad helpt die verkoelende gel van Scholl ook goed.

Slow en mske hun voeten worden hier nogal gesoigneerd zelle.

Previous

The NeverEnding Story

Next

Dat komt ervan als je priegel schrijft

2 Comments

  1. Gelukkig zeg je hetzelf ,die voeten van jullie krijgen nogal allerlei zalfjes en badjes !! Als het maar helpt dat is het voornaamste.
    Zo had ik eens verhitte voeten bij een stadswandeling. Het was erg warm en het onderste van mijn voeten leek in brand te staan, zo erg dat ik mijn sandalen uit deed en blootsvoets liep. Raar zicht maar het kon me niet schelen,ze kenden me daar toch niet . In de trein ( ja we waren weer eens op weg met de senioren èn met de trein) was er iemand die Gehwol crème meehad en die bood ze me aan. Wat gaf dat een zalig gevoel en toen we op de eindbestemming kwamen kon ik opnieuw mijn sandalen aan mijn voeten verdragen.Sedertdien steekt er altijd een klein tubetje van die zalf in mijn sacoche!

  2. DA..nee, die hebben ze niet bij het Kruidvat, want DA is óók een drogisterijketen..dus dat was hún eigen merk..die van het eigen merk van Kruidvat worden vast in dezelfde fabriek gemaakt, alleen dan met een wikkel met ‘Kruidvat’ erop errond voor dié winkels hehe…dat had ik dus niet zo goed uitgelegd. DA is geen merk bruistabletten, maar de naam van een drogisterij dus.
    En ja..ik vind die dingen ook heerlijk voor m’n voeten..ik zat met m’n zussie de laatste keer dat we in Mödling de driedaagse liepen ook elke dag na de tocht met onze voeten in zo’n voetenbadje en we hebben nog nooit zo goed gelopen als dié keer! En de verkoelende gel is ook super hè…van welk merk dan ook! Jaja..wandelaars weten wel wat van voeten hahahahaa!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén