Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De fotoshoot

Natuurlijk waren Amke en Ella direct bereid.

Natuurlijk vonden ze dat grappig zo een fotoshoot van de barbies. En ze wilden zelf ook nog foto’s nemen en de handdoek ophouden het decor verzorgen.

Natuurlijk liep Ella de ganse opstelling nog eens overhoop.

Natuurlijk werd er wat afgegiecheld.

Minder natuurlijk? Amke zei: “Ken moet er ook bij”. mske viel uit de lucht. Ze had die manskerel daar nog nooit gezien. “Heb je een Ken?” vroeg ze verwonderd. “Jawel” zei Amke en haalde er Ken bij. “Die mag er niet bij” besloot mske. “Jawel” zei Amke “die moet erbij”.

Er kwam wat welles-nietes bij te pas maar uiteindelijk besloot mske maar dat we er een tweede postje zouden aan wijden. Aan Ken dan. Ken die zijn zwembroek moet aanhouden want: “kijk oma, dat is nu toch maar raar”. mske schrok. Ken is een eunuch! Wie had dat nu toch gedacht?

Dus ondernamen ze pogingen om Ken over de badrand te laten gluren en die daar dan bij te plakken. Dat is namelijk met die vierde Barbie ook gebeurd. Die zat op de rand van het bad, maar de drie anderen lagen op de handdoek op de grond. Niet gezien dat er aan die foto van gisteren gefoefeld geweest is?

Ken dus die over de badrand kwam gluren. Maar die foto bleek onbruikbaar. Want blijkbaar had de fotografe niet erg stil gestaan en was die foto wat wazig. De enige bruikbare die er bij zat was deze! Ken die ’s avonds met zijn ochtengymnastiek bezig is.

Alleen jammer, vonden Amke en Ella, dat Ken zijn hoofd niet zodanig kon bewegen dat hij in de camera kon kijken. Maar dat vond mske niet erg. Trouwens, toen ze thuis kwam zag ze dat de barbies dat ook niet doen.

Previous

Barbies

Next

De rommelmarkt

9 Comments

 1. bea

  Hahaha…arma Ken, één tegen 4 + 2, je zou voor minder je kopje laten zakken.

 2. Gelukkig maar dat Ken een eunuch is..zou toch geen gezicht zijn, je opdrukken zonder armen..! hahahahahahahhaaa! Laat dat kopje inderdaad maar hangen! ( ga je dat nou aan je kleindochters moeten uitleggen? hahahahahaa!)
  Het was goed gefoefeld die foto van gisteren…ik vond alleen die ene barbie wat glimmender dan de anderen..ik begrijp nu dat dat niét kwam omdat ze minder gezwommen had hahaha!

 3. Sloef goede middag…

  onze dochter heeft ook zo eens een fotoreportage gemaakt en hier is het ook goed gelukt . Fijne groetjes )Pepino
  p.s. ge geeft ze toch genoeg eten ?)

 4. Dat is nog eens vooruitwerken, zeg! ’s Avonds al de ochtendgymnastiek doen….

 5. ms

  De blinkende is wel degelijk die die het minst in bad gaat. Maar het viel me eigenlijk pas thuis op dat ze meer blonk. Anderzijds was die foto wél zonniger.

  En die Ken? Misschien was hij aan het inhalen en had hij zijn oefeningen ’s morgens niet gedaan.

 6. ’t voornaamste is dat de kinderen zich geamuseerd hebben met de fotosessie! En oma ook denk ik!

 7. Amke

  @ Pepino: ze eten de oren van mijn hoofd.

 8. @ Amke..
  Die hebben een goede verbranding dan hè…want je ziet dat er toch niet aan af dat ze zoveel eten! Komt zeker van al dat zwemmen in het bad!

 9. hahaha, waar kinderen zich allemaal mee kunnen amuseren

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén