Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vogels aan de beurt

De puzzel stond netjes in zijn verpakking als enige van zijn soort. mske bedacht dat ze toch telkens wat nieuw moest bedenken voor Amke en Ella en pakte de puzzel op. Er stond vermeld “vanaf 12 jaar”. “Met een beetje hulp lukt het wel” dacht mske en nam hem mee.

De vorige keer toen Amke en Ella hier waren, haalde mske de puzzel te voorschijn nadat Amke en Ella hun armbandjes hadden geknoopt.

Eerst liep het wat moeizaam, maar eens de rand klaar was werd er gesorteerd op kleur en op motief en al wat sorteerbaar was. Amke vond wat stukjes, mske vond wat stukjes en Ella dirigeerde.

Tot op zondagmorgen, mske nog even ging douchen en ze onder hun beidjes alleen voort deden. Toen mske beneden kwam zei Amke: “kijk eens oma, de ganse rand van het kleed is klaar”.

mske besloot niet meer te helpen, 12 jaar of niet 12 jaar. De puzzel raakte niet klaar. En al had Amke eerst gezegd dat mske die mocht voort afwerken, veranderde ze van gedacht.

De puzzel bleef onafgewerkt op Amke en Ella liggen wachten tot vorige zaterdag. Er werd nog druk voort gepuzzeld, dit maal waren de vogels aan de beurt. En nu ligt hij weer onder het doek, tot de volgende keer.

Previous

Duur de comprenuur

Next

Het toppunt

3 Comments

  1. Oeh..niet zo eenvoudig lijkt me..vooral die vrij egale achtergrond..dat zijn een hoop grijswitte stukjes! Maar beter aan de moeilijke kant dan dat ze achter mekaar de boel leggen..daar is toch geen aardigheid aan hè!

  2. Ik vind puzzelen zenuwslopend en verslavend

  3. Het lijkt me toch een moeilijke puzzel hoor!Hen af en toe een duwtje geven ,zal hen motiveren om verder te doen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén