Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Barbies

Barbies! Ja, dat lazen we bij Omamoetje. Barbies zijn nog altijd in.

Die kunnen er bij Amke en Ella ook altijd bij, liefst als ze een paard bij hebben.

Maar nu liggen er drie Barbies in hun blootje op de radiator. ’s Avonds mogen ze terug mee in bad. Dat is daar al eerder een naturistenkamp.

En toen mske daar foto’s wou van nemen is Amke er snel nog een vierde gaan bijhalen. Die is blijkbaar preutser want die moest na de fotoshoot terug haar kleren aan en recht terug naar de kamer.

Previous

Een thuis die droog en warm is

Next

De fotoshoot

10 Comments

 1. Hahaha..is het een vierling? ze lijken allemaal nogal sterk op elkaar! En het is wél een apart plaatje hè..hoog 18+ gehalte! hahahahaa!
  Maar die ene…ja dat kan natuurlijk..ze kunnen dan op elkaar lijken van buiten, van binnen zullen ze allemaal hun eigen karakter hebben hè..en die hangt voor een groot deel van hun poppenmoedertje af hehe!

 2. haha, erg leuk!! Doiet me denken aan mijn barbietijd!

  Maar wat zal er in het hoofd van de ontwerper hebben plaatsgevonden???

 3. Gewoon, een foto maken van een stel barbies.

 4. Haha, is blijkbaar een universeel iets dat Barbie zonder kleren moet zitten ; )

 5. schitterend! én lekker frisgewassen

 6. bea

  Speelgoed waar omaatjes ook nog mee gespeeld hebben Leuk toch dat dit blijft meegaan, bizar zelfs want er is nu niet veel pak aan een barbie en dan dat gefrutsel om kleertjes aan te doen (daarmee waarschijnlijk dat er bij u 3 in hun naakie blijven liggen ). Wat zien meisjes daar toch in?? Zelf speelde ik liever met babypoppen maar mijn dochter was gek op barbie.

 7. looooooooooooool ..
  wat een *P*R*A*C*H*T*I*G* plaatje … !Heel heel héél lang geleden, toen vond en zag ik ook regelmatig dat naakte overal in huis, en weet je MS-KE …
  DAT WENT … hihihi HAVE FUN … !

 8. Barbies zijn hier niet in huis gekomen ,want dochterlief wilde niet spelen met die bonenstaak!! Ze had liever mollige poppen en liefst van al de Hollie Hobby poppen.Dus hier geen naaktbaderij met poppen

 9. hihi, leuk, ik heb ook zoveel gespeeld met de barbiepoppen, de mijne hadden wel een badpak en hoefden niet naar het nudistenstrand

 10. Amke

  Nu, dat is tof! Zo een strand met barbies.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén