Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slaap wel

Hier thuis slaapt mske zonder verwarming op de kamer maar wel met een dik winterdekbed, nog een extra dekbed en een eenpersoonsdekbed op haar voeten. Het geheel wordt afgewerkt met de groene sole mio.

Op verplaatsing slaapt mske in een verwarmde kamer met een dekbed en een dunne deken. Het is meer dan warm genoeg maar toch, toch vind mske het slapen thuis behaaglijker. mske houdt van de geborgenheid van haar eigen beddegoed, al zegt Slow dat dat een ton weegt.

Previous

De streep door de tijdsberekening

Next

Twee Belgen en de verkeerde bedragen

9 Comments

 1. Wij slapen ook zonder de verwarming aan in de slaapkamer, maar slechts onder één winterdekbed. Vind het héérlijk om onder fris beddengoed behaaglijk tegen manlief aan te kunnen kruipen. Weet je, die vliegt altijd als eerste de badkamer in, en tegen dat ik dan na hem, gedaan heb, geeft dat mannelijk’kacheltje-in-mijn bed’al aardig wat warmte af …

  Slaap ze … !

 2. Als ene berin in haar hol hahaha ach..zo heeft iedereen zijn of haar gewoontes hè..en daar voelen we ons altijd het beste bij!

 3. bea

  Eigen bed is goud waard

 4. Sloef goede middag…

  er gaat niks boven uwen thuis hé ! Wij slapen ook zonder verwarming en nog liefst met open venster .
  Nu is het wel even met ramen toe ! Fijne groetjes )pepino

 5. Ja Iedereen heeft zijn eigen slaapgewoontes. Ik slaap graag met een laken en deken en daar bovenop een dekbed . In de zomer enkel een laken en deken.Die kun je zo lekker rond je heen draaien en als het warm is gooi je de deken er af…

 6. We ik heb gisteren in “ook getest op mensen” gezien dat de een goede temperatuur in de slaapkamer tussen de 18/20graden is, en geen open ramen. Maar in de zomer staat het raam hier ook wel open

 7. there’s no place like your own bed

 8. Heb m’n sole mio (nog een trouwcadeau van een tante van m’n moeder) nu ook boven het donsdeken liggen … kan het goed verdragen met deze temperaturen. In de zomer wil ik van het sole mio deken niet weten want dan ‘pikt’ het …wol is te warm dan.
  Ik kan overal slapen als het maar warm genoeg is … en het best van al in een kleine ruimte zoals de motorhome … daar slaap ik lijk een marmot.
  Wel te rusten, ik kruip er nu onder.

 9. Ik volg je volkomen. Dat eigen beddegoed da’s goud waard en doet je vaak bijna meteen inslapen. Vorige week had ik een heel kouwelijke avond en nam ik nog een extra fleece dekentje dat zo super is om over je benen te leggen als je tv kijkt. Maar dat bovenop de dekens ! Nog nooit zo onrustig geslapen. Tropisch warm en m’n zweet dat geen uitweg vond
  Dat was dus geen verstandige zet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén