Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De vermenselijking van een kat

Hij wandelde weg en weer en weg en terug en hij belde. mske hoorde hem vragen of ze hem had gebeld, zijn mama. Ja dus. En ja ze mocht die er om kwart voor zes in stoppen, kwart na zes kon nooit een probleem zijn.

Hij gniffelde wat toen hij inhaakte en aan zijn vriendin vertelde dat zijn ma wou weten hoe laat ze de lasagne in de oven moest zetten.

Later zaten de twee achter Slow en mske op de bus en halte na halte reden ze voorbij zodat mske begon te denken dat hij toch wat te optimistisch was geweest.

Om 16 minuten over zes stapte hij uit de bus. mske vroeg zich af of hij nu koude of aangebrande lasagne ging moeten eten. “Ach” zei Slow “het hangt er van af hoever hij nu nog te voet moet”.

Ineens kreeg hij een ingeving. Hij zei: “wil ik Sloef bellen dat hij de frietketel al opzet?”

Previous

Nog eens lucht

Next

Vriendelijke oosterling

4 Comments

 1. Het hangt er vanaf..als zijn moeder bij hem thuis de lasagne voor hem in de oven gezet heeft of bij zichzelf..in het eerste geval eet ie aangebrande en in het tweede koude..vermoed ik.

 2. bea

  Dan heb je een gedienstige moeder en werkt de bus niet mee
  De laatste zin: limburgse humor??

 3. Sloef goede middag…

  dat zal hij wel doen, maar is dat niet gevaarlijk ?
  Is het een electrische dan heeft die een dubbele thermostaat, maar ene op de gas dus niet . En een lasagna en een frietketel, gaat dat samen ? Fijne groetjes )pepino

 4. denk je niet dat er een timer is die kan ingesteld worde ? Dan is er geen gevaar voor aanbranden alleen gevaar dat het koud kan zijn als hij te laat thuiskomt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén