Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kerst is nakend

De kerstboom staat. En deze keer niet enkel omdat het zo hoort, maar mske heeft er echt wel zin in. Wat een verschil met vorig jaar …

Misschien is het nog wat vroeg maar de komende week is er geen tijd en het weekend ook niet. En de week daarop gaan de feesten al van start en mske moet zich daarvoor nog een outfit kopen ook. En ook daar heeft ze zin in.

Maar voor Kerstmis zou ze nog een nieuwe rits in een vest van Zoneke moeten zetten. Ook daar nijpt de tijd en bovendien … daar heeft ze niet zo veel zin in.

Previous

Dat is nu toch niet gepermitteerd

Next

Echt de laatste trein

3 Comments

  1. Hehe..altijd eerst doen waar je het meeste zin in hebt zeg ik altijd..maar anderen zeggen dan weer ‘éérst dat waar je géén zin in hebt, want dan geniet je des te meer van waar je wél zin in hebt..want dan hangt dat ene niet zo boven je hoofd als een donkere wolk’. Da’s wel een aardige redenering natuurlijk..haha. Maar ik ‘vergeet’ soms gewoon datgene waar ik geen zin in heb, dan is het ook geen wolk!
    Heb gisteren de boom gekocht, maar ik zet ‘m nog niet..’t is een echte.

  2. Yep, hij staat … ! Ook met veel zin en nog meer zin naar het feesten zelf… MERRY CHRISTMAS MSke ! (de tijd gaat snel…

  3. Als je denkt dat je nog tijd genoeg hebt vliegen de dagen zo om en geraak je opeens voor bepaalde dingen in tijdnood.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén