Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De tand des tijds

mske heeft altijd problemen met haar tanden gehad, al sinds haar melktandjes. Maar sinds mske Slow kent, weet ze dat het nog erger kan, want mskes tanden zijn er nog, met een uitzondering hier en daar.

Slow heeft enorme slechte tanden en mske heeft altijd gevreesd dat, als ze Slow ooit naar de tandarts kreeg, de beslissing finaal zou zijn.

mske had gelijk.

Slow wou nooit naar de tandarts omwille van dingen van vroeger toen hij wel regelmatig ging. Maar nu had hij last.

Zodoende gaan ze nu eens voor spiksplinternieuwe bieterkes voor Slow gaan zorgen. Maar eerst moeten alle oude nog de plaats ruimen. En dan heeft Slow binnen enkele maanden een volledig nieuwe eetplaats.

Gelukkig gaat het maar om een kunstgebit. Er zijn veel mensen die kunsthersens zouden kunnen gebruiken … maar die bestaan, helaas, nog niet.

Previous

That’s what she said

Next

De tijd van ’t jaar

7 Comments

 1. Tja..wat moet moet..en met pijn rond blijven lopen is ook niks. M’n jongste broer is er enorm blij mee, met zijn kunstgebit..en bij hem is alles in één keer getrokken..onder volledige narcose. Dat was even doorbijten ( en da’s lastig, zonder tandjes hehe) maar het is dus echt wel een vooruitgang..na jaren van pijn. En het is ook een veel beter gezicht uiteraard.

 2. hahaha ,daar zeg je me wat :tanden kun je vervangen maar ze zijn nog niet zo ver gevorderd dat hersenen kunnen vervangen worden.Inderdaad zijn er veel mensen die een nieuw stel hersenen kunnen gebruiken

 3. auw, sterkte er mee. het zou inderdaad mooi zijn als het in één keer kan…

 4. ms

  Neen dus, eerst alles trekken bij de tandarts. Toen ik vroeg of dat in de kliniek moest, zei die dat dat bij hem ook ging. Dus niet in de kliniek, zodoende ook geen narcose, daarna twee maanden alles laten genezen eer er met dat gebit begonnen wordt.

 5. Maar wél een noodgebitje toch zeker? hoe kan ie anders eten?
  Narcose was ook bij een tandarts trouwens hoor..speciale kliniek voor mensen met bovenmatige angst!

 6. bij mij is altijd gelijk het gebit er in gegaan, even pijnlijk maar verder altijd prima gegaan. van tevoren passen en meten en dan gelijk een mondje nieuwe tandjes.

  @mizzD: ik ben ook zo’n angsthaas, maar toch altijd de moed gevonden om naar alles bij de tandarts te laten doen. goede verdoving en verstnad op nul

 7. Die bijtertjes toch he. De mijne zijn ook niet meer wat ze ooit waren. Ben er ook al wat kwijt. Jammer dat ze niet opnieuw aangroeien. Moest men daar eens iets kunnen voor uitvinden
  In elk geval is het even doorbijten en in ruil krijgt een mens dan opnieuw een stralende glimlach.

  Ik kom je langs deze weg Prettige Kerstdagen toewensen en een mooie overgang naar 2013.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén