Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Twee minuten

Door de tandperikelen van de laatste maanden stond mske laatst eens voor de spiegel haar tanden te keuren, Ze ziet die wel alle dagen maar daarom bekijkt ze ze nog niet, en ze bedacht dat ze eigenlijk nooit geweten heeft …

Lang geleden, maar dan ook heel lang, in een tijd dat haar moeder nog kon passeren bij het tanden poetsen, zei die: “ons ms is weer haar plansier aan ’t schieren” omdat mske nogal tandenpoetsgezind was.

Daar dacht mske aan en aan de 2 minutenregel.

Nu heeft die gekke mske toch gechronometreerd zeker hoe lang ze er over deed. Ze kwam niet aan 2 minuten. Twee minuten is echt wel lang. Maar gaat dat nu over een gewone tandenborstel of over mskes roterende elektrische?

mske heeft een overeenkomst gesloten met haar tanden. Ze gaat ze normaal poetsen maar ’s avonds gaat ze er de klok bij nemen en er 3 minuten van maken. Iedereen content!

Previous

Beneden alle peil

Next

Wanpraktijken

3 Comments

  1. Twee minuten is echt lang ja..maar mijn pc opstarten deed er langer over dan twee minuten en ik poetste altijd tijdens..dus werd dat ‘smorgens wel héél goed gedaan hè! haha! Nu, met die pc-perikelen, zet ik ‘savonds gewoon alleen het scherm uit..het afsluiten en opstarten gaf veel te veel problemen. Maar nu poets ik dus ook niet meer zo grondig..de tandarts zal ook balen van mijn pc-problemen hehe!

  2. Hé ik heb dat nog nooit nagekeken hoelang ik mijn tandne poets. Zal dat toch eens moeten doen.

  3. Gettie

    Geen probleem hier ten huize D., onze elektrische tandenpoetser geeft een seintje na 2 minuten (vlgs tanddoktoren de nodige poetstijd) en dan doen we toch nog steeds eventjes door.
    Ik vind dat 2 min. vlug voorbij gaat hoor mizzD, ik maak mijn hoofd leeg tijdens het tandenpoetsen, maar het kan ook zijn dat ik een slome ben en jij een kwieke hé, hahaha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén