Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oog om oog en tand om tand

Vanmorgen grijpt mske de telefoon. Afspraak maken bij de oogarts. En ja, hoepla, “ring back is gratis” en volgens mske is ring back nonsens want dat werkt hier niet, dus ze duwt af. Ze zal dan wel eens eerst efkes de tandarts opbellen voor haarzelf.

Dat is gokken want ze is hier nog maar één keer naar de tandarts geweest en daar wil ze niet meer terug. Ze gaat de huisdokter vertrouwen die haar deze tandarts aangeraden heeft. Maar ze wil het nu wel zo snel mogelijk, want ze denkt dat er nogal wat op te kalefateren is. Oho! Ze mag vanavond al gaan. Zou die weinig werk hebben? “Neen, dat denk ik niet” zegt mske “aan zijn huis te zien”. Wat een rare gedachtengang.

Ze belt terug naar de oogarts en ja, joepie, Slow mag een uur later al gaan, want er heeft iemand afgezegd.

En nu zijn we dus weer een beetje gerust.

Previous

Baas boven baas

Next

Het verkeer is geen speelplaats

1 Comment

 1. 18-06-2007, 14:17:25
  Goedenamiddag
  Toevallig op je blog terecht gekomen
  Het is hier ook fijn te vertoeven
  Nog en fijne dag verder
  Groetjes

  http://draaimolen.skynetblogs.be
  Rita

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén