Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voorbereidingen

Gisteren heeft mske eens niets gedaan. Niets in de zin van werken voor de klanten dan. Die mannen zeggen wel: “prettig kerstfeest” maar pompen gelijktijdig de mailbox vol. En mske heeft gezegd dat ze haar niet meer gaat doodwerken.

De onderaannemer? Die neemt het er wél van momenteel.

Neen, mske heeft: “neen” gezegd tegen de mailbox, ze heeft één van haar boeken uitgelezen en pakskes gemaakt. Nu geven ze hier normaal geen pakskes met Kerstmis, maar wel met nieuwjaar. Maar klaar is klaar en wat gedaan is moet ze niet meer doen.

Dus nu zijn ze klaar. mske moest het stof niet afdoen! Ah bah neen!

Slow heeft dat gedaan.

Previous

Water!

Next

Kerst 2012

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén