Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Relatie relatief

“Aan een relatie moet je werken”. Dàt zeggen de mensen. En daar gaat mske nu eens niet akkoord mee. Want wat willen ze eigenlijk zeggen met:”aan een relatie moet je werken”? Dat wat ze vroeger “water in de wijn doen” noemden?

mske heeft daar een simpele uitleg voor. Als je iemand graag ziet dan wil je toch sowieso dat hij/zij het goed heeft en dan ben je toch uit jezelf al geneigd om eens wat toe te geven of niet zo nauw te kijken. Als het dat is dat men werken aan een relatie noemt, dan is volgens mij de liefde al ver zoek.

Als je echter al zo veel water in je wijn gedaan hebt dat je uiteindelijk niks wijn meer overhoudt en je geeft nog niet genoeg, dan is dat toch het schoonste bewijs dat de liefde maar van één kant komt en er éne geeft en de ander alleen maar neemt en neemt en neemt. Dat is de liefde ook niet wederkerig.

Zonder liefde is het gewoon niet mogelijk. Zeg dat mske het gezegd heeft. Dus zegt mske: “Als je aan een relatie moet werken, laat ze dan maar gauw zitten”.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Niet vergeten

1 Comment

 1. 18-10-2006, 15:43:37
  wijze woorden
  water bij de wijn doen is enkel goed voor meneer de paster….ridder looft ms hier voor haar ‘liefdevolle’ mening.
  koenie berlingo, die nog steeds de raad van grootvader hoort: ‘wanneer je denkt meer te hebben gegeven dan gekregen ben je op de goede weg’,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  18-10-2006, 16:37:56
  =^..^=
  “moeten” hé (((((((

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  24-10-2006, 16:05:17
  Iel iel waar
  wel, ik ben het volledig met je eens… al kun je bij mij en mijn c nog over de eerste onstuimige fase spreken he en ’t zou spijtig zijn als er nu al haren in de boter moesten zitten ! )

  http://lost-soul.skynetblogs.be
  Lost Soul

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén