Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wasverzachter

Moe gebruikte geen wasverzachter. En mske snakte naar zachte handdoeken.

Sedert mske zelf waste gebruikte ze wasverzachter. In het begin zonder er bij stil te staan, tot op een dag de geur van het ding haar tegen ging en ze de fles eens bekeek met het gedacht: “dit nooit meer”.

Toen Robijn enkele jaren terug met een chocomelkkleurige, subtiel naar cocos geurende, wasverzachter op de proppen kwam, vond mske dat de beste die ze ooit had. Maar die is niet lang op de markt gebleven. Hij verdween zoals hij gekomen was.

En sindsdien lukte het niet goed meer. Die geurde te sterk, van die kregen ze juksel en toen bracht Slow die van het huismerk van de Colruyt mee.

mske was niet tevreden, ze vond die stinken.

Toen ze nu net de nieuwe wasmachine kochten, kwam mske tot de ontstellende bevinding dat de wasverzachter op was. En zonder waste ze niet.

Ze bracht dan maar van de buurtwinkeltje de eerste de beste, namelijk de naamloze, natuurlijk heeft die wel een naam, maar geen grote naam, mee. En weet je wat? Die zal het blijven als het van mske afhangt. Die geurt, volgens haar, helemaal niet, wat niet echt hoeft maar de handdoeken zijn wel zacht. En daar is het toch om te doen newaar.

Previous

Bijverdienen à volonté

Next

Hoe word je lekker nurks

4 Comments

  1. Heb volgens mij nog nooit wasverzachter gekocht..nu houden wij wel van lekker ruwe handdoeken..ideaal om je rug eens lekker mee te scrubben na een douchebeurt hehe. Maar nu kocht ik net voor de koudegolf heerlijk zachte dekbedhoezen..en ik dacht ‘hmm..die wil ik wél zacht hóúden!’ en nu staat er dus een fles..heb in de winkel wél eerst even geroken of het niet stonk..met mijn verstoorde reukvermogen is dat belangrijk..heb al eens een fles vloeibare wasmiddel én een fles shampoo ooit weg kunnen kieperen omdat ik die geur echt niet kon hebben hehe..dat rook voor mij naar..zweet!

  2. Sloef goede middag…

    dat is eigenlijk de rayon van Pepinette, maar ik weet wel ondertussen dat het niet altijd de grote merken zijn die het em doen ! Fijne groetjes )pepino

  3. Hé jammer dat het buurtwinkeltje niet in mijn omgeving ligt want niet geurende wasverzachter is iets voor mij. Ik heb het niet voor al die geurtjes maar wil wèl zachte handdoeken.

  4. strekenjuffer

    Als de wasverzachter op is gaat er azijn in de machine, toch zachte was, binnenkant ook nog eens ontkalkt en voor het lekkere geurtje zorgt de natuur hier wel.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén