Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eet meer fruit

Niets zo opkikkerend om de dag te beginnen dan een lekkere fruitsalade.

Maar om zo een gemengde salade dagelijks zelf te maken, owee! Daarvoor heb je heel wat fruit in voorraad nodig,dat dan natuurlijk ook niet zo vers blijft. Invriezen? Blijkbaar is dat ook geen goed idee.

Maar hoe kom je dan aan je dagelijkse fruitsalade vermits de dagelijkse kiwi je oren uitkomt? De conserven met fruitsalade zijn ook niet van hetzelfde kaliber als heerlijke vers gemaakte.

Vorige week bracht Slow er mee van de Colruyt. Ze kostte 2,69€ voor een potje. Eerlijkheidshalve dient gezegd dat er genoeg in zat voor eventueel twee dagen. Maar toch …

mske opteert om toch maar eens te proberen om het in te vriezen.

Previous

De gedachte van Valentijn

Next

Red Star Line

4 Comments

  1. bea

    Ik deed dit ook al eens, als probatie. Het fruit was na ontdooien nog eetbaar maar wel waterachtiger. Goed om door yoghurt te mengen.

  2. Mja..het is echt wel arbeidsintensief, dat fruit schillen en snijden, dus die prijs van zo’n potje valt dan nog wel mee. Hier hebben ze soms bij de super van die schaaltjes met van alle fruit slechts eentje, dus één peer, één appel, één nectarine..enzovoorts..dan hoef je niet van alles zoveel te kopen en is het vrij vers. Maar die schaaltjes hebben ze niet altijd.

  3. Ik maak fruitsalade met een deel verse vruchten en dan kieper ik er een blikje gemengd fruit in of een blikje perziken vooral in de winter als er niet zoveel soorten vruchten zijn.( tenzij je wilt blauw betalen aan fruit uit verre landen)

  4. In den aldi en colruyt verkopen ze fruit in de diepvries

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén