Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Probleem en oplossing

Hij is een fijne vent en een harde werker. Alleen staat zijn volume wat te luid. De andere is een fijne knul en een harde werker. Alleen moet die zijn volumeknop niet onder doen voor die van de eerste.

Later hoorde mske de bezoekers praten en praten en ze hoorde de ene vrouw tegen de andere zeggen: “je zou zo zeggen: loop dan naar de andere vrouwen”. mske dacht: “daar heb ik nu toch geen zaken mee”. Die haar geluidsknop stond blijkbaar ook volledig open.

mske dook de beveiligde zone in waar iemand van de medewerkers bij haar kwam klagen, op erg luide toon. mske dacht: “Vluchten kan niet meer”.

Op de wc gezeten hoorde ze de poetsvrouwen tegen elkaar praten met het volume volledig open en ze vroeg zich af of nu echt alle Rotterdammers denken dat de rest van de wereld potdoof is.

Ze kwam thuis, trok het inpakpapier van het kadootje en keek haar ogen uit.

Dààr had ze het antwoord sé!

Previous

Beschermd: Anno 2013²

Next

Je kunt een schorpioen niet verwijten dat hij bijt

6 Comments

 1. Hehe..ik had twee jaar geleden een uitstapje met de Brugse zusjes naar Antwerpen en voor hen een blikje Zeeuwse babbelaars bij me ( bekende snoepjes)waar ik zelf ‘Vlaamse babbelaars’ in de tekst op het blikje van gemaakt had..babbelen kunnen jullie namelijk óók hoor. Maar dat volume..jaaa..daar staan de Rotterdammers wel bekend om ja..’grote bek, klein hartje’ hehe.

 2. Sloef goede morgen…

  jaja…versterktbabbelwater !! Fijne groetjes )pepino

 3. Rotterdammers zijn ook Ollanders hé, en die zijn overal goed te horen, niet alleen in Rotterdam

 4. Zou dat ook zo’n effect hebben als Belgen dit drinken? Maar bij de volgende trip naar Rotterdam oordopjes meenemen !!

 5. Niet álle Hollanders zijn zo luidruchtig..en niet álle Belgen zo stillekes!

 6. ms

  Aangezien we persoonlijk mensen kennen die dan wel in Rotterdam wonen maar er niet geboren of getogen zijn en die met een zachte stem op normale toon converseren, gaan we er van uit dat dit enkel een echt typisch kenmerk voor echte Rotterdammers is.

  Maar aangezien een echte Rotterdammer ons, na het horen van dit verhaal, … zullen we maar .

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén