Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Reclame in de buis

De wekelijkse reclame is hier toch een pijnpunt. Slow leest die graag. Maar hij krijgt er nu toch ook de weubbe van. De weubbe is Antwerps voor kouw seskes.

En waarom dan wel? Wel, telkens als er nieuw mensen die rondbrengen moeten slow en mske daartegen zeggen dat de reclame in de buis moet en niet in de bus, want dan kan de post daar niet meer in.

En iedere keer optenieft komen er ander en zit dat allemaal in de brievenbus.

Nu is dat natuurlijk een groot probleem als Slow en mske een week uithuizig zijn. Als ons post daarin kan ziet niemand dat die bus overbevolkt is en is er geen vuiltje aan de lucht.

Maar nu zijn het weeral anderen. En ze hebben die niet gezien om iets te zeggen over die buis. Toch dom dat ze dat moeten zeggen, dat is toch klaar en duidelijk. Of niet?

En Slow heeft gezucht en gezegd: “als het zo zit, ga ik een sticker halen”.

Maar dan heeft hij schrik dat hij “De Weekspiegel” niet meer gaat krijgen.

Previous

Google Reader stopt

Next

Gevat!

4 Comments

  1. bea

    Toch logisch dat die buis dient om kranten en dergelijke in te steken, velen snappen de logica niet. Mss een brief aan de bus hangen: reclame in de buis. Zo weten ze het ook, als ze kunnen lezen, en moet slow de weekspiegel niet missen.

  2. Ja..wilde ik ook al schrijven..van dat briefje ophangen..blijkbaar is het niet duidelijk genoeg van die buis ( whatever that may be! ) Is inderdaad wel een probleem als je brievenbus zo vol zit en iedereen zal begrijpen dat je niet thuis bent..een inbreker hoeft niet slim te zijn om dat te snappen!

  3. Ik heb dat hier opgelost.De reclame steken ze gewoon in de bus en de postbode kan aan de achterzijde alles via het deurtje in het holle muurtje stoppen. Onze brievenbus is in feite een gleuf in een vierkant gemetselde muur of hoe moet ik het anders uitleggen.Nooit problemen ,dikke pakken ,boeken en alles wat buiten de normale maat is wordt aan de achterzijde in dat holle muurtje gelegd.Die gewoonte dateert al van in de tijd dat ik nog uitwerken ging.

  4. ms

    Een briefje hangen zou helpen als ze een courante taal zouden begrijpen. Dat doen ze niet. We moeten het hen met handen en vingeren uitleggen.

    En wij hebben geen hol muurtje. Het was oorspronkelijk de bedoeling geweest om die brievenbus terug in de deur te maken maar de aannemer van toen wou dat niet doen omdat we daarmee de deur zouden verzwakken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén