Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Neem de lift

Het is heel simpel. Je bevindt je op niveau 0. De goederen, die op niveau -1 werden aangeleverd moeten naar niveau 1.

Er is toch een lift!

Maar die goederen kunnen niet zo ingepakt in de lift. Ze dienen dus op niveau -1 uitgepakt te worden in een wagentje. Dus moet dat karretje naar niveau -1.

Er is wel een lift!

Maar op niveau 0 kan die lift niet van buitenaf geopend worden. Dus moet dat wagentje voor de liftdeur gezet worden terwijl men zelf de trap neemt naar beneden. Daar gaat de lift wel open. Met de lift ga je naar niveau 0, trekt het karretje in de lift en gaat met de lift terug naar beneden.

Eens het karretje geladen neemt men de lift naar niveau 0 en niet naar niveau 1, want daar gaat die deur achter de coulissen open.

Op niveau 0 rijdt men dat karretje uit de lift, neemt de andere lift die wel naar niveau 1 gaan maar niet naar niveau -1.

Eens de spullen uitgeladen, neemt men de lift terug naar niveau 0. En daar begint alles van voren af aan. En opnieuw. En opnieuw tot alles naar boven is gebracht.

Wanneer gaat het fout? Op het ogenblik dat je je in één van de liften bevindt en je afvraagt of je nu naar boven of naar beneden moet en dat je in de kar moet kijken of je nu met een volle of met een lege onderweg bent.

Previous

Pijnstillers – Humeurkillers

Next

Bemoeiziek en onbeschoft

2 Comments

  1. Tjonge, daar ben je ook wel even mee bezig geweest.

  2. Bea

    Zeer ingewikkeld!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén