Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik zal dat geen twee keer zeggen

Op een andere keer, op een andere dag, later, zaten ze op een rustige maandagmorgen op de trein toen er in Tienen ook een man opstapte die: “goedemorgen, goedemorgen” zei en zich in de coupee naast de hunne zette.

“Gaan jullie op reis, gaan jullie op reis?” vroeg hij, op de koffers wijzend. Slow legde uit. “Ik ga naar Zichem, ik ga naar Zichem” zei de man.

De conducteur kwam langs en de man zei ook tegen hem: “ik ga naar Zichem, ik ga naar Zichem”. Dat zei hij trouwens elke keer als de conducteur passeerde: “Zichem hé, Zichem”.

“Ken je Scherpenheuvel, ken je Scherpenheuvel?” vroeg de man aan Slow en mske. Natuurlijk kennen ze dat. “Ik ga met de fiets van Zichem naar Scherpenheuvel, met de fiets van Zichem naar Scherpenheuvel” zei hij. “Ik zal voor jullie bidden. Ik zal voor jullie bidden”.

Previous

Eend kleef aan

Next

Malse bollen en harde karamellen

2 Comments

  1. Da’s met de duidelijkheid van Volkswagen..die hebben toevallig nu zo’n reclamespot op tv met een meneer die alles dubbel zegt..en de slogan is dan zoiets van ‘zekerheid vooraf’ hehe..je weet al wat ie gaat zeggen hè!

  2. met zoveel beloftes, komt het zeker goed

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén