Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Malse bollen en harde karamellen

mske snoept niet. Je zou dat zo kunnen zeggen ware het niet dat mske zo heel af en toe ook eens zin heeft in iets zoets.

Als dan een collega afkomt met mooie blikken doosjes ter sponsoring van haar beide dochters die ergens vrijwilligerswerk gaan doen, dan koopt mske zo een mooi blikken doosje voor Amke en eentje voor Ella.

En dan gaan die doosjes open en daar zitten van die lekker malse bollen in.

Dus koopt mske nog twee doosjes. Die brengen ze dan leeg mee want kattepoes heeft geen kans gekregen van daar ook maar één bolleke van op te eten zenne!

En dan komen ze in het terugkomen in Antwerpen. Daar stonden kindjes die ook snoep verkochten om hun boerderijklassen te sponsoren. mske koopt zich een zakske. Slow koopt zich een zakske.

Denkte dat kattepoes daar kans kreeg om daar ook maar één bolleke van op te eten? Niks van, ze hebben die op de trein opgesnoept.

En als er al eentje leeg was bedacht mske: “zou je daar nu geen foto van nemen voor op het blog?”

Previous

Ik zal dat geen twee keer zeggen

Next

De prijs per zjat

2 Comments

  1. bea

    Lekkere snoep is moeilijk te weerstaan

  2. Je moet wel héél weinig snoepen als je zo’n zak dan in één keer leeg kan eten hehe!
    Maar ja..sommige snoepjes, daar blíjf je van eten hè..ik mag bijvoorbeeld bij de Lidl niet zo’n zakje zachte fruityoghurtsnoepjes meenemen, want die haalt thuis ook niet..en die reis is bepaald niet lang en dan moet ik ook die auto nog besturen hahahaaa!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén