Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

L147/3

Gisteren gingen ze niet zwemmen, ze lastten een rustdag in. Waarom? Omdat ze vandaag naar St. Truiden wilden gaan zwemmen tiens!

mske nam enkele zaken die ze nog had willen doen, maar buiten was het zulk mooi weer en de dingen die ze nog had willen doen, kan ze ’s avonds ook, bedacht ze.

Nog voor ze wat kon zeggen, vroeg Slow of ze geen zin in een fietstochtje had. Ze konden langs het containerpark vertrekken en van daar uit verder naar Racour.

En in Racour reden ze gewoon verder, de RAVeL richting Namen en Gembloux. Die heet dus officieel L147/3. Zo staat hij toch op de wegwijzerplaatjes.

Ze kwamen aan de grote steenweg richting Hannut. Eerst wou mske die even nemen omdat ze dacht dat daar misschien wat verder de andere RAVeL, de L127 overstak, zodat ze een toerke konden maken. Maar aangezien ze dat niet zeker wist, wou Slow liever rechtdoor.

Ze reden nog een heel eindeke en toen draaiden ze gewoon terug. Het paadje was er mooi genoeg voor. Slow wil nog eens terug, naar Hannut trouwens ook, hij wil al die oude stationnetjes op film vastleggen. Ze zijn nu allemaal gerestaureerd, maar je kan ze wel nog vinden op internet.

Tot waar zijn ze gereden? Wel, niet helemaal tot op het eind en mske vond het jammer dat ze niet tot het volgende dorp waren gefietst, dat was qua afstand ongeveer hetzelfde als naar Hannut. Maar ja, dat zijn dingen die gebeuren als je zo op de wilde boef vertrekt hé.

Previous

Het strijkijzer

Next

De tomaat die mee op reis ging

2 Comments

  1. Och ja..maakt toch ook niet zo uit? je zag het één en ander, was lekker buiten en kreeg je dagelijkse beweging..allemaal goede dingen!

  2. De hele route volgen is toch een flink aantal kilometers. Maar met het doel voor ogen om de oude stationnetjes op de foto of film te zetten lijkt me dit toch leuk.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén