Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Weer het weer

Naar goede gewoonte is het weer zover.

Telkens wij een bepaalde routine hebben, wordt dat gesaboteerd. Ooit was dat zo met het zwemmen. We gingen haast dagelijks en het begon met allerlei stommiteiten waardoor wij niet konden/wilden gaan zwemmen.

Ondertussen is dat zwemmen beperkt tot Sunparks. Het waarom is simpel uitgelegd. Wij hebben geen zin meer in zwemmen als we pas om half vier ’s avonds mogen gaan. Dan is het tijd voor andere zaken.

Het zwembad van Sint-Truiden zou een oplossing zijn, maar dat water is zó koud dat mijn hart drie tellen overslaat met tikken en dat ik mezelf moet aanporren om terug te ademen.

Nu is het weer wat anders. We hebben een zekere regelmaat in het wandelen, wat niet wil zeggen dat we echt alle dagen gaan, maar toch zo goed als.

Dat wordt nu gesaboteerd door de zomer en dat terwijl wij in de winter de neiging hebben om stil te vallen.

Voor zover we het nu kunnen bekijken wordt dit een weekje binnen blijven -met uitzondering van woensdag en vrijdag misschien- om er dan in het weekend maar eens tegenaan te gaan. Als ze ondertussen het weerbericht maar niet weer aanpassen.

Bovendien heb ik in het begin van de hitteperiode een paar dagen te lang het weerbericht geloofd toen dat beloofde dat het ging regenen, met als gevolg …

Previous

Ook in de vroegte

Next

Wandelen is gezond voor een hond

5 Comments

 1. Helaas, nu is het inderdaad echt te warm om te wandelen. Misschien ergens toch maar eens een frisse duik nemen?

  • ms

   Momenteel denk ik dat een frisse duik ook enkel kan in een overbevolkt zwembad. Bovendien is een autorit ook al geen lachertje.

   Zondag na de rommelmarkt had Luc al een tiental minuten nodig om van de warmte te bekomen.

   Vandaag druk dagje: wat niksen, wat internetten, wat koffie slurpen, wat van theetjes genieten, een koude schotel verorberen en als er nog tijd over is kunnen we misschien een dutje overwegen.

 2. elsjeveth

  Plons ?Ondergedompeld in de hitte

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén