Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De vakantiefilm

Die dag dat Slow en mske met Amke en Ella naar Planckendael gingen, was ergens halfweg de dag de batterij van Slow’s camcorder al leeg. mske had gezegd: “azo niet meer zenne” en ze had direct een reservebatterij met een lader en een taske besteld. Dat was te koop in een setje.

Slow vond dat dan de laptop toch maar mee moest op vakantie. Hij moest zijn opnames ergens kwijt kunnen en zodoende werd Slow’s programma op mskes laptop geladen.

Slow filmde en filmde dat het een lieve lust was. En ’s avonds kopieerden ze de bestanden.

Thuis gekomen wou mske al die opnames naar Slow’s pc overhevelen. Die ging toch dwars liggen zeker. Hij liep steeds vast op één bepaalde opname, dus verwijderde Slow die maar. Maar sedertdien verkoopt die pc, die te voren al kuren verkocht, zijn kuren driedubbel en dik. Alles wat Slow vraagt, weigert die.

mske zuchtte en zei: “er zal niks anders opzitten dan dat je de opnames op de laptop bewerkt zeker?” Nu was mske wel al van zin om de laptop aan Slow te geven als zij zich een ultrabook zou aanschaffen. Dat is handiger om mee te nemen naar de evenementen maar wat dan … als ze terug op vakantie gaan?

Afin dat zijn problemen voor later. Feit is dat Slow hier al zo een paar keer op die laptop heeft zitten tokkelen en tegen mske zei dat er bepaalde mogelijkheden in die laptop zitten die hij met zijn pc niet heeft.

Gisteren heeft hij er zich even aan gezet. Dit is een eerste versie en mske vindt die heel erg geslaagd.

Previous

Nat!

Next

Vertrouwen is een goed slot

4 Comments

  1. Kijk eens aan zeg! Een mooi begin van vele filmpjes.

  2. Heel mooie beelden uit het hoge noorden..jullie hadden zo te zien fijn vakantieweer!
    Die draaibrug is fantastisch!

  3. hij komt nog bij de echte op een filmfestival

  4. sfeervol filmpje en een mooie vakantieherinnering.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén