Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een reuzegroot probleem

Het leven kan toch ingewikkeld zijn zo als mens zijnde. Als mens zijnde heb je een polshorloge. Dat ding werkt op batterijtjes, dat weet je, maar die batterijtjes heb je nog nooit gezien, want als dat batterijtje plat is, stap je gewoon de juwelier binnen, waar je het horloge kocht, die vervangt dat, jij betaalt vijf euro en je bent weer voor enkele jaren gerust.

Zo zou het moeten zijn. Maar dan gaat die juwelier dicht.

Begin maar hé! Je ziet prijzen van batterijtjes passeren en je vraagt je af waarom je daarvoor vijf euro zou betalen als die dingen een iets en een niets kosten.

Je probeert zelf dat polshorloge open te maken. Dat lukt. Je haalt dat batterijtje er uit dat zo groot is als een tandvulling en je merkt dat de reservebatterijtjes die je hebt allemaal te groot zijn.

Het goeie batterijtje? Nergens te vinden. Jawel op internet maar daar moet je er dan een stuk of tien ineens van kopen. Die gaan plat van te liggen ook denk je dan.

Maar ondertussen ligt je polshorloge daar maar met haar binnenwerk bloot en riskeer je dat die tandvullingdat batterijtje de grond kust.

Previous

Schmeckt’s?

Next

Goed van de rommelmarkt

6 Comments

 1. Ik ben gestopt met batterijtjes kopen.. als m’n horloge het niet meer doet, koop ik gewoon een nieuwe! voordeel van goedkope horlogetjes bij de Lidl kopen hahahahahaa!

 2. Gettie

  Bij de apotheker kan je die ook krijgen, die verkopen die kleine batterijkes voor de koortsthermometer. Opgelet wel voor de juiste maat.

 3. Ik doe als Mizz, koop goedkope dingen en na een jaar een ander(of drie, vier, vijf)

 4. Ik heb als afscheid op mijn werk een mooi polshorloge gekregen en gelukkig heb ik nog een “ouderwetse” juwelier die maar al te graag nieuwe batterijtjes en polsbandjes verkoopt! Als hij er niet meer zal zijn, koop ik me er ook eentje van 5 euro op de markt. Batterij op ,hup de vuilnisbak in en een nieuwtje voor 5 euro.

 5. ms

  Tja, gezien het aantal kadookes dat ik krijg houd ik er wel aan.

  En bij eentje van 5€ moet je nog afwachten of het juist loopt.

 6. toch maar op zoek naar een andere juwelier wellicht?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén