Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hupsakee!

Er zijn bepaalde handelingen die je echt wel met een mesje moet doen. Snij en hupsakee, klaar! Tot die dag dat een collega aan mske zei dat ze beter van zich weg kon snijden. mske bedacht dat dat waar was.

En ze probeerde het, maar dat lukt niet met hupsakee. Wat een geknoei.

Ondertussen is die collega een ex-collega. En net nu komt mske tot de bevinding dat nog nooit eerder haar iemand heeft verteld dat ze bij het patatten schillen van zich weg moest snijden. En het is dezelfde handeling.

Dus snijdt mske maar terug van hupsakee!

Previous

Maastricht ofte de flessen³

Next

Kantje boordje

2 Comments

  1. Sloef goede morgen…

    gekende karwei bij den troep en hopen dat er nog een stukske van over blijft ! Fijne groetjes )pepino

  2. Ja.. met hobby-en zeggen ze dat altijd.. dat je van je af moet snijden, omdat je dan soms uit kan schieten als het een hard materiaal is. Maar met aardappelen snijden gebeurt dat niet, die zijn zacht genoeg.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén