Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Broebelen over troebelen

Slow die er tegen opziet om zware updates op zijn pc uit te voeren en daardoor nog steeds aan de Windows XP vastzit las dinsdag met grote weerzin:

De ondersteuning voor Windows XP wordt op 8 april 2014 beëindigd. Zie voor meer informatie Ondersteuning voor Windows XP wordt beëindigd.

De volgende ochtend kondigde hij trots aan dat hij de Service pack 3 had geladen en dat zonder problemen. Jaja Slow was best trots op zijn prestatie.

Slow, die nog steeds die Norton niet op zijn pc gekregen had, had nu na dit succes volle moed en update nog maar eens Norton. Het lukte. Waarschijnlijk kon dat niet meer met Windows XP.

Slow was zo fier als ne gieter.

Maar nu moest hij toch die pc weer opstarten zeker omwille van die updates. Die pc was zo straf beveiligd dat Slow zijn pc niet meer aan de praat kreeg.

Hij probeerde en probeerde, mske zocht en zocht. Niets hielp al leek de uitleg allemaal eenvoudig genoeg.

Uiteindelijk vond Slow toch de oplossing. Hij zette windows op zijn D-schijf. De pc startte op. Alleen … stond alles te klein op het scherm. Slow zette de resolutie hoger en toen kon hij niks meer lezen.

mske heeft de telefoon gepakt en heeft gebeld. Vrijdagavond is de man gekomen en werkte de pc terug.

Gisteren heeft Slow niks anders gedaan dan zijn pc terug geladen en zijn favorieten er terug op gezet. Maar hij heeft ook de updates op automatisch gezet. Wat dat sebiet zal geven als ze opstaan?

Ik houd mijn hart vast. mske het hare ook, al denk ik niet dat mske kan slapen met haar hart in haar handen.


Toms cartoons

Previous

The Blues Brothers

Next

Tradities

2 Comments

  1. Oh gets.. ik kan dit soort dingen niet eens lézen zonder buikpijn te krijgen.. vind dat altijd zó ingewikkeld en vervelend.. weet er echt 0,0 vanaf!

  2. Mijn laptop is ook even buiten strijd geweest, maar niet zelf op te lossen. Iets met de software, 2 dagen en 100 euro later was het in orde.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén