Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Motief voor hulpvaardigheid

“Prins William en prins Harry helpen slachtoffers overstromingen” vertelde de krant. mske ging dat artikel niet lezen, ze is niet echt nieuwsgierig wat prinsen en aanverwanten uitvoeren.

Zelfs het feit dat dat bericht in de krant verschijnt is mogelijk niet eens hun eigen schuld.

Maar de titel echter bracht mske een vroegere overstroming in herinnering, namelijk die van Ruisbroek in 1976.

mske werkte voor een firma die ook waterpompen in het gamma had. En dus gingen ze de slachtoffers helpen. Met veel vertoon vertrok er ’s morgens een delegatie van dikke koppen. Ze hadden hun rubberlaarzen bij. Ze stapten ginder in een bootje, namen foto’s en kwamen terug.

In 1976 was mske nog jong genoeg om daardoor gechoqueerd te zijn.

Previous

Het toeval wil …

Next

Wind en regen

6 Comments

 1. Zag een kleine flits van dat bezoek en die hulp van die prinsen.. toen één van de vele persmensen wat riep, zei William alleen maar terug: ‘je zou je camera weg kunnen leggen en ook kunnen komen helpen.’ Volgens mij zijn die jongens wel okee hoor.. niet zoveel dikke nek aan als zou kunnen.

 2. ms

  Ik zei niets over prins William noch over prins Harry. Ik zei gewoon dat het me aan iets van vroeger deed denken.

 3. In je eerste zin lees ik toch duidelijk die namen.
  Jij zei het niet.. de krant schreef het.. en dat schreef jij dan over, nietwaar?

 4. Weet je wat ik ergerlijk vind. Dat die zandzakjes gesponserd zijn door een krant. Zeiden de bewoners die de zandzakjes voor hun eigen deur legden zelf!

 5. ms

  Weet je wat ik erg vind? Dat mijn schrijfstijl blijkbaar te moeilijk is om te begrijpen wat ik bedoel. Wat kunnen mij die twee nu schelen?

  Goh! Ik mis Max.

 6. Mja.. in dit geval dan zeker wel ja.. want ik meende te begrijpen dat je vind dat er altijd dikke nekken een beetje toneel gaan lopen maken en de aandacht op gaan eisen waar er anderen in de sores zitten. En daar reageerde ik op. Maar dat bedoelde je dan klaarblijkelijk niet. Het spijt me.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén