Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bij bezoek, gsm niet toegelaten

Zoals al eerder gezegd bemoeien wij ons liever niet met het leven van anderen maar als we dan de gazetten lezen en daar in plaats van nieuws, roddels zien staan dan krijgen we toch lichtelijk juksel.

Want waar zitten ze nu al enkele dagen op te geilen? Prins Harry heeft in zijn eigen privévertrekken in Amerika in zijne pure blote rond gelopen. Oh oh! En blijkbaar kan dat niet. Oh Oh! Blijkbaar waren daar anderen bij. Oh oh!

Nu denkt mske hare logica, die blijkbaar een beetje anders ineen steekt dan die van die van de gazetten en de meesten van hun lezers, dat dat prins Harry zijn zaken zijn, dat een ander daar niets maar dan ook niets mee te maken heeft.

Als je vroeger mensen uitnodigde dan riskeerde je enkel dat ze achter je hielen gingen vertellen dat je kot overhoop stond, nu denken ze gerechtigd te zijn van foto’s te nemen.

En er ging een vlieg op de lamp zitten als Harry terug in Engeland kwam, hij zou op zijn donder krijgen van het koningshuis. En ook het leger ging hem op het matje roepen.

Als Harry mske hare kleinzoon of zoon was, dan zou die niet op zijn donder krijgen. En als die van den troep mske hare kleinzoon met een mat bedreigden zou zij die van den troep eens een zandstorm sturen dat ze verdorie hun mat niet meer vonden.

Weet je wat mske zou doen? Die veiligheidsagenten een bolwassing geven zoals de laatste berichten berichtten? Mogelijk wel al vindt ze dat nogal vernederend dat een prins telkens tegen zijn lijfwachten moet gaan vertellen met wie, wanneer een hoe.

Ik denk dat mske eerder de fotograaf van dienst zou laten opsporen en die eens efkes een paar cursussen laten volgen over beleefdheid en etiquette en wat zeker niet te doen.

Dus vindt mske het maar normaal dat de Britse gazetten een verwittiging kregen dat het publiceren van die foto’s wel eens als inbreuk op Harry’s private leefsfeer kon aanzien worden. Dat is het begot ook!

We gaan hier geen foto van prins Harry bij zetten, wij hebben al genoeg prins Harry gezien de laatste dagen. We gaan hier een foto bij zetten van de prins die mske een beetje persoonlijk kent.

Previous

Het tandartsgilde

Next

Het kroostrijk gezin

7 Comments

 1. Ik denk er ook zo over. Het is komkommertijd geloof ik en dan is alle nieuws goed om de krantenoplage te doen verhogen.
  Die jongen doet wat andere jongeren ook al eens doen en daar wordt geen heibel rond verkocht. Het zal wel koelen zonder blazen maar ondertussen hebben ze weer eens de krant volgekregen!

 2. ik loop altijd in mijne pure rond.. en daar maken ze geen foto’s van.. tsssss

 3. bea

  Wreed hé. Als ik in mijn puren loop doe ik eerst alle rolluiken neer…ge weet maar nooit

 4. HemelseStrekenjuffer

  Hmm, krijg zin in ne prins… ne chocoprins welteverstaan. Harry zal zijn vriendjes beter moeten selecteren denk ik.

 5. Pff..hij houdt de boel nog netjes bedekt..zijn handen zijn juist groot genoeg!
  Privé?..een privéleven hebben die prinsen niet..net zo min als ieder ander trouwens..alles staat tegenwoordig in een zucht en een scheet op internet..niks aan te doen. Als je niet wilt dat je in je blote kont op het net komt te staan, moet je nooit bloot gaan staan waar anderen bij zijn…zo simpel is het.

 6. Het kan wel eens goed doen in je puren rondlopen,

 7. ms

  Er zijn er zelfs die door hun vriend of vriendin te kijk worden gezet en dat zijn niet altijd en alleen beroemdheden. Dat betekent volgens mij dat er toch iets fout zit in het normbesef van diegenen die de foto’s maken.

  En inderdaad Prins Harry zou zijn vrienden beter moeten kiezen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén