Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dames en Heren

En wat stuurde Luc onlangs aan mske per mail? Met als onderwerp: “uw vriendinneke”? Awel dit!

Weet je nog dat we het er over hadden? Dat mske daar een beetje van op de zenuwen kreeg? Awel, je moet dat eens 20× na mekaar beluisteren en je inbeelden dat je naar de juiste trein aan het zoeken bent.

Alhoewel mske peist dat ze daar ons blog lezen, want de laatste keer was er een mannenstem ook … ter afwisseling zeker.

Previous

Tankbank

Next

Verhuizen: wat je achterlaat

1 Comment

  1. ‘Dámes..enhéren!’ ja.. altijd vervelend.. vooral als het nauwelijks verstaanbaar is. Maar die omroepsters bij de V&D ( vroeger dan, weet niet of het nog zo is, want ik kom nog maar zelden bij de V&D) waren nog véél vervelender met hun ’toestel vierenveertig..’ op zo’n speciaal zwoel toontje!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén