Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Driedaagse van de cupcake

Dag 1:

  Het muffin tijdperk is over zijn hoogtepunt heen. Daar waren Helena en mske het over eens. Het was nu aan de cupcake.

  “Lekker!” zei Helena.
  “Ik heb er nog nooit ene gegeten” zei mske.
  “Jammer” zei Helena.

 
Dag 2:

  “Ik heb cupcakes gebakken” zei Helena “en omdat jij er nog nooit ene hebt gegeten heb ik er eentje voor jou en eentje voor Luc meegebracht”.

  “Ik eet hem straks op” zei mske “want nu kan dat echt niet. Ik weet je morgen wat te zeggen”.

 
Dag 3:

  “Erg lekker” zei mske.
  Heel erg lekker” zei Luc.

 
Misschien smaakten de cupcakes wel extra lekker omwille van de attentie.

Previous

Oneliner

Next

Hangende pootjes

4 Comments

 1. bea

  Dat zou best kunnen dat ze daardoor beter smaakten want zelf vind ik dat niets speciaals, nogal droog (behalve dat wat er bovenop ligt). Gewoon een droog cakeske toch?

 2. Ik heb er ook nog nooit ene gegeten,Helena zal hier ook eens moeten passeren

 3. Ik ben nu echt niet zo’n fan van cupcakes . Als ik de prijs zie wat ze er in een winkel in Brugge voor vragen dan lust ik ze niet meer, al zien ze er formidabel uit!! Straks worden er hier wel weer gebakken door de kleinkinderen, want cakejes bakken is niet zo ingewikkeld en ze versieren ze zelf naar hartelust. Dan vind ik ze ook heerlijk smaken

 4. Ik dacht eigenlijk dat de cupcakes ook alweer uit waren. Maar ik vind ze wel lekker hoor.. zowat élk gebak wel! En zéker als iemand zo attent is om ze speciaal voor me mee te nemen ja, dat proef je eraan af hè.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén