Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hangende pootjes

mske keek verwonderd naar de mail en de herinnering kwam terug.

Zoiets van meer dan een jaar geleden, toen mske mensen had gezocht waar ze dossiers kon aan uitbesteden tijdens haar afwezigheid, had de vrouw gereageerd, had anderhalf dossier gemaakt en meer geld geëist.

mske had toen ook al verwonderd gekeken, had geantwoord dat het mens zelf de prijs had voorgesteld en dat wat ze nu ging eisen buiten de perken was.

Het antwoord was gemeen. De boekhouder had gesproken over uitbuiting en mske wist dat goed dat ze van mensen profiteerde en dat terwijl mske maar enkele centjes meer rekende aan haar eigen klanten.

mske antwoordde niet meer, verwijderde de dropbox, waar ze dossiers mee doorzond en haalde haar schouders op.

Er kwam terug een mail met maar weer een verwijt want de vrouw vond mskes reactie ongepast. Natuurlijk vond ze die ongepast. Dat soort mensen vindt maar één reactie gepast, namelijk die waarbij ze hun zin krijgen.

mske heeft er een paar dagen ambetant van gelopen maar vergat het ganse zaakske uiteindelijk toch.

Nu schrijft die vrouw in een mail dat ze ooit al voor mske werkte, nu ja, anderhalf dossier, en dat er een misverstand was gerezen, wat zij een misverstand noemt, en dat ze terug voor mske wil werken, ondanks uitbuiting en ongepaste reacties.

mske denkt het niet.

Previous

Driedaagse van de cupcake

Next

Rommel in de box

2 Comments

  1. Gettie

    Dit noem ik bedrog op voorhand.

  2. Volgens mij weet je wel zéker van niet!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén