Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hotel in Leuven

Terwijl het Wifi probleem in de meeste hotels is opgelost, blijft dat van Leuven halsstarrig vasthouden aan betalend internet op de kamers terwijl gratis internet enkel op de benedenverdieping mogelijk is.

En dat in een universiteitsstad?

Gelukkig maakte de Fon enkele dagen contact maar toen was hij weer enkele dagen niet beschikbaar.

En mocht mske dan internet hebben gehad, is het zeer de vraag of ze ook zou gemerkt hebben dat het kamermeisje haar spullen steeds op de rand van het lavabomeubel zette. Natuurlijk zou mske dat gemerkt hebben, maar mogelijk had ze er dan geen opmerking over gemaakt. Het gaf mske het gevoel dat ze er in de weg zat. Dat ze er dan een kijkhotel van maken en geen gasten toelaten.

Nu moest mske verdorie oppassen want zowel de gezichtscrème als de tandpasta zitten in een witte tube met een blauwe lijn. Daarom dat mske altijd de tandpasta rechts en de gezichtscrème links zette, maar iedere avond stonden alle crèmes op een trosselke bij elkaar, klaar om van die rand te totteren.

Waar ze niet kunnen aan doen is het straatlawaai. Maar als je leest dat studenten bang zijn na 58 overvallen in twee maanden, dan vraag je je toch af waarom ze dan de ganse nacht, en dan bedoelen we écht de ganse nacht, over de straat lopen te lallen, te zingen en slogans scanderen.

Previous

De verjaardagskalender van nonkel Bob

Next

Ze zijn er terug want ze waren weg

1 Comment

  1. Mijn moeder sliep als jong meisje op de grote donkere zolder van het huis en zong keihard vanaf dat ze de trap opging tot aan dat ze in haar bed lag.. daarom zeker dat die studenten zo’n herrie maken.. omdat ze bang zijn?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén