Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Opzij opzij opzij

Het internet lag uit gisteravond, of eigenlijk vannacht. En ja, meestal schrijf ik al ’s avonds om het dan voor ’s morgens te plannen, want ’s morgens begint mske liefst zo snel mogelijk te werken. Ik zal het hier dus kort moeten maken want mske wil nu natuurlijk ook haar pc hebben ten behoeve van den brode.

En ze heeft wel wat op de planning staan. Ah ja, want gisteren vlotte het werk helemaal niet. Ze had echt wel last van de maandagmoeheid. Raar hoor, als ze in ’t weekend werkt heeft ze daar helemaal geen last van. Maar owee, als ze ’t weekend met wat anders bezig waren. Niet telkens, maar gisteren was het goed prijs.

Veel staat er nu niet te lezen, maar ’t zal zo moeten blijven want ze staat hier al te dringen. Dom internet!

Previous

Kadooke!

Next

Een wiskundig probleem

12 Comments

 1. max

  Sorry van dat internet, ik had de modem afgezet.

 2. ms

  De hoofdschakelaar?

 3. Ik vind dat het tijd wordt voor een eigen kattenlaptop hoor..zo blijven we té veel verstoken van leuk inside nieuws ten huize Sloef!

 4. Nàh sé! Dat is tenminste geklapt sé!

 5. ik vind dat Mizz gelijk heeft!

 6. Ja ik vind ook dat Mizz gelijk heeft,want we lezen je graag
  groetjes

 7. Oh,ik ben verwonderd dat mijn reactie er al op staat,verleden week had ik de grootste moeite een reactie te plaatsen

 8. hé ik heb dat niet gemerkt maar ja na dat koersballen was ik niet meer zo happig om lang op de pc te zitten.

 9. ms

  @ watervrouwtje: als je een ander mailadres gebruikt ben je voor mijn secretaresse (lees mijn admin) gewoon een nieuwe reageerder en die moet ik eerst toestemming geven. Eens je bekend bent kan je zo binnen.

  Jaja, het is een strenge tante, die secretaresse van mij, maar uiterst vakkundig.

 10. Gettie

  Schitterend idee MizzD ! Ik dacht al om een mars op Brussel te willen lanceren, maar een mars op Vlaams Brabant zal ook wel indruk wekken zeker.
  Sloef, een hongerstaking zie je wellicht niet zitten?
  Btw Sloef, bij Phaedra hare chichi bouitique is er uitverkoop, wedden dat zij een poezenlaptop in de aanbieding heeft. Go for it you master of the cats!!!
  Toch ook wel een beetje medelijden met mske, zoveel werk in een mooie belevenis gestoken en dan saboteert belgacom ( of wie dan ook,-het persoonlijke huisspookje?) de boel.
  Tripoli, Cairo, Tunis, Rabat, Yemen,….nee begot, wij willen het nieuws van huize mske Slow en Sloef lezen !!!!

 11. ms

  Neenee, het is Skynet dat saboteert. Belgacom? Dat zijn brave!

 12. Zeg zeg, Sloef! Niet ‘verdwijnen ‘hé ! Ik had gisteren ook last, maar niet me ’tinternet, maar bij skynet. Pfffffffff. En, Lucky me,
  ik was weer niet de énigste daar … !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén