Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze zijn er terug want ze waren weg

Hoe het zo kwam, weten ze zelf niet meer. Maar op één of andere manier was mske in het begin van het jaar op de site van Sunparks verzeild geraakt en op één of andere manier had had het haar geïnteresseerd. Zomaar er efkes tussenuit, het leek haar heerlijk.

Ze had vroeger niet veel opgehad met die parken zoals Center Parcs en Sunparks. Maar ze was er nog nooit geweest en dan kan je geen oordeel vellen. Dat bedacht ze. Die keer dat ze er ooit met Max was kon niet echt meetellen.

Luc was direct voor het idee gewonnen en dus boekte mske. Ze wilden eigenlijk ergens in april maar dan konden ze de korting niet krijgen omdat ze dan in de vakantieperiode terecht kwamen. Maart dus.

Ze vertrokken maandag. De belbus was op tijd waardoor ze een trein vroeger hadden tot Leuven. Wat een sjaans eigenlijk want de trein die de aansluiting gaf had vertraging. Hij kwam maar twee minuten voor de aansluiting aan. Nu ja, ze zouden toch niet van perron moeten wisselen zijn, maar ik denk dat mske haar zenuwen dan wel al serieus moeilijk zouden gedaan hebben.

Terwijl ze daar op die aansluitende trein stonden te wachten, kwam er een vrouw aan die van verre met een brede smile naar Luc keek en hem in het voorbijgaan een goei vakantie wenste. Hij keek verbouwereerd en vroeg aan mske of ze die kende. Natuurlijk kent mske die niet. Luc moet ergens een dubbelganger rond lopen hebben. Dat kan niet anders.

De trein naar Oostende zat vol, bomvol. In Brussel stapten de mensen in hun coupé zaten uit en van dan af zaten ze wel erg comfortabel.

Oostende dus. mske voelde zich niet al te gemakkelijk tussen al die rollende koffers. Het leek net op een volksverhuizing. Gelukkig liepen alleen zij en Luc naar het station om de plaatselijke bagagekluizen te bekijken.

En wel ja, die waren groot genoeg voor de beide koffers en de tas ook nog. En het kostte 4€ voor 24 uur. Ze lieten de bagage achter want ze hadden nog een paar uurkes voor ze konden inchecken.

Ze zijn dan maar een friet met mosselen gaan eten voor ze aan de tweede etappe van hun reis begonnen.

Previous

Hotel in Leuven

Next

Voor huisje 212, zone 2 volgen

4 Comments

  1. Oost-Duinkerke? Ik was er ook. Dju toch, ik had Luc ook nog een goeie vakantie kunnen wensen, dan had hij nog verbouwereerder gekeken ;°)

  2. ms

    Neen, wij waren in De Haan. Dat was voor ons gemakkelijker bereikbaar.

    Maar we willen Oostduinkerke ook eens uitproberen. En Vielsalm trouwens ook.

    Het is ons dus uitermate goed meegevallen.

  3. Ja.. zoiets moet je eten aan de kust vind ik.. maar ik lust ze niet haha ik hou het liever bij vis!

  4. verse mosselen aan de kust, een goed begin was dat dus

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén