Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van warmte

We verwarmen met stoven. Lekker aangenaam warm, daar niet van. Maar telkens Luc en mske het land uit zijn gaan die stoven uit en komen ze in een koud huis thuis. Dat is niet zo lekker aangenaam.

Ze zullen dan toch maar verwarming installeren. Die offerte is al binnen.

Luc en mske besloten dan maar ineens de zoldervloer te gaan afwerken, inclusief isolatie en ze besloten dan maar ineens de buitenmuren te gaan isoleren ook, aan de binnenkant natuurlijk.

Ze moesten daarvoor een raming maken. Zodoende stapten ze gisteren op hunne velo en reden naar de Landense bouwmarkt. Het was al warm op de fiets, zeker op de bergop.

Ze kwamen thuis met eenheidsprijzen. mske zou dat vandaag ne keer volledig uitrekenen en de raming opmaken. Maar gisteravond, toen ze zo die eenheidsprijzen naast de afmetingen van ons huis legde, kreeg ze het al warm van het gedacht alleen.

Previous

Wat denkte?

Next

Wederkerende tegenslag

7 Comments

 1. Van dat soort verbouwen kennen wij ondertussen alles. ONze moeke en bompa zijn ook begonnen met een nieuwe verwarming enne ondertussen is ’t al overal behangen, geschilderd, liggen er overal nieuwe vloeren etc. Geen probleem ware het niet dat mijn baasje en ons vrouwtje dat gaan doen zodat ze weer minder tijd hebben voor ons.

 2. Het tikt aan hè.. je weet soms niet hoeveel vierkante meters wanden en vloeren je hebt, maar het is altijd méér dan je denkt!

 3. bea

  Ongelooflijk hoe kostelijk het is om een huis comfortabeler te maken, de goesting zou er bijna van over gaan. Maar ne keer dat het achter de rug is ga je uw weelde niet weten…zelfs al heb je genen euro meer over

 4. Gettie

  Zijn het spouwmuren? Dan kan de isolatie ingespoten worden en is op 1 dag gefikst en is niet zo heel kostelijk. Nog recht op premie? of niet?

 5. Wij hebben hier voor de winter ook de spouwmuren met isolatie laten inspuiten, hoeveel we nu bespaart hebben is niet aan de orden gekomen.(geen winter gehad)

 6. ms

  Het zijn geen spouwmuren. Het zijn volle bakstenen muren van zo een 40 cm dik.

 7. Isoleren die niet al genoeg van zichzelf dan eigenlijk?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén