De bedoeling was eerst om centrale verwarming op mazout, maar door het gezever van die mannen zijn Slow en mske dan maar van gedacht veranderd. Een elektrische verwarming, die koppelen ze gewoon zelf aan, maar dan moet eerst de elektriciteit vernieuwd en verzwaard worden. En bovendien is er dan geen gezever meer met ladders en darmen. En aangezien Slow en mske het dus niet zo snel koud hebben, worden boven convectoren gehangen met een schakelklok, zodat die van de badkamer ’s morgens op een bepaald uur kan aanspringen en op een bepaald uur kan afspringen. Als je dan gedurende de dag naar de badkamer wil kan je die nog even gaan opzetten.

Op de slaapkamer zal die verwarming toch niet opstaan, behalve bij vriesweer zoals vorige week. Dan geeft de convector een uurtje warmte. Op de andere kamer komt er ook zo een convector, maar dat zou niet opstaan behalve wanneer er iemand blijft slapen.

In de living en het huidige buro moeten accumulatoren komen, die laden ’s nachts op nachttarief op en geven in de dag hun warmte af.

Maar als de stroom uitvalt is er nog altijd die Leuvense stoof en mske wil hier ook zo een warmtebron, die er staat omdat ze mooi is maar in geval van nood nog dienst kan doen ook.