Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog meer rare dingen in de bak

mske wil die betonnen bak waar de bloemen in stonden weg, dus haalde ze daar vorig jaar zoveel mogelijk plantjes uit, met de bedoeling die bak leeg te maken en dan te laten verdwijnen.

Nu wil het toch lukken zeker dat net nu, het groensel in die bak rare kuren gaat verkopen. Of beter rare bloemen gaat voortbrengen.

Het zijn niet alleen de roze vergeet-me-nietjes die mske vertederden, er is ook nog de andere bloem.

Vanwaar die bloem komt? mske heeft er een vaag vermoeden van, maar dan is het nog verwonderlijk, aangezien het fenomeen zich niet voordeed in de twee vorige jaren.

Maar het is een mooie bloem, mooi genoeg om vereeuwigd te worden door onze huisfotograaf.

Previous

Donor zijn

Next

Veiligheid

8 Comments

 1. bea

  Een heel mooie bloem die mij totaal onbekend is. De lavendel er onder ken ik wel

 2. vergeet-me-nietjes kunt ge niet vergeten als je ze in de tuin hebt, want je geraakt ze niet meer kwijt.Hier bloeien ze in het voorjaar en het najaar.Ik vind ze mooi om ze samen met meiklokjes in een klein vaasje te zetten

 3. P.S ik heb nog maar een keer lang geleden roze vergeet-me-nietjes gehad

 4. Gettie

  Al gevonden hoe de bloem heet? Ik heb ook even op google gekeken en gezocht onder voorjaarbloeiers en roze voorjaarbloeiers en gemuteerde voorjaarbloeiers en nog geen bevredigend antwoord. Morgen-indien tijd- eens snuffelen in een echt papieren tastbaar tuinboek hahaha.

 5. ms

  Ik weet (denkelijk wel) wat het is. Ik wou het hier vanavond zetten, maar nu ik ga op je papieren tastbaar tuinboek wachten.

 6. Gettie

  Het leeuwebekje komt het dichts in de buurt in mijne papieren tuinboek. Het zal wel nie just zijn zekers. Doeme, weer een prijs misgelopen hahaha.

 7. ms

  Jawel! Drie jaar geleden had ik leeuwenbekjes in de bak. Die kwamen vorig jaar en het jaar daarvoor niet terug. Ze zijn nu wel de enige logische verklaring voor deze bloem. Een mutant van een leeuwenbekje, dat is het volgens mij.

 8. Gettie

  En de prijs is- tromgeroffel- ?? . Lap een mutant van een mooie prijs voorzekers

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén