Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het platteland

Toen ik een poos geleden een artikel las waarin werd geopperd dat de mensen van het platteland meer zouden moeten betalen voor energie, heb ik maar één ding gedacht en dat was: “laat die van de stad dan maar meer betalen voor alles wat het platteland voortbrengt en poot die kerncentrales daar ook ineens neer”.

Het is natuurlijk allemaal niet zo wit/zwart maar dat gedoe over de boerkes van den buiten begint mijnen hoebel uit te hangen.

Ik ben een plattelandse en zou niet aarden in een stad. Daar wonen namelijk te veel mensen.

Previous

Kom snel boeken

Next

Mannen met baarden

1 Comment

  1. Als de komende winter streng zou zijn, dreigt er een stroomtekort te ontstaan en is men van plan om landelijke gebieden tijdelijk zonder elektriciteit te zetten. Ik dacht eerst dat het een grap was, maar het is werkelijk een optie die men achter de hand houdt. Wel, dat ze dat maar eens proberen. Dan zullen ze meemaken wat er gebeurt als een plattelander uit zijn slof schiet en … ik ben een plattelander.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén