En neen, we hebben het niet over die kaalkop van den TV. Het is een personage dat zich John noemt om te kunnen spammen. En blijkbaar dacht die het licht gezien te hebben want hij kwam er twee keer door, voor ikzelf hem in de smiezen had.

Ik had een excuus, ik was op één van de evenementen en dan vermindert mijn natuurlijke waakzaamheid wat het blog betreft.

Nu ja, den John antwoordt dus gewoon op een logske, maar hij doet dat in het Engels. Het kan. Het kan altijd, dat hij wel leest wat er staat maar het zelf niet in het Vlaams uitgelegd krijgt. Het kan. Maar zijn reacties zijn aan de slijmige kant, zo wat zoals die van in de begintijd van de blogs van diegenen die kwamen reageren omdat ze zelf op bezoekers visten.

Ik zou aan John geen woorden vuil gemaakt hebben, ware het niet dat de man, als het al ene is en geen robot, ineens nood bleek te hebben aan een luisterend oor. Hij schreef:

Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

Spammer of geen spammer, hij maakte me aan het lachen, vandaar …