Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pits!

Spam is niet onschuldig, spam is ook niet zo prettig om krijgen. Allerlei trucjes komen er aan te pas om toch maar te trachten de gespamde te laten doen wat de spammer zou willen dat die doet.

Maar af en toe staat er zoiets tussen. Dan denk ik wel: “weeral spam” maar toch …

Wat de bedoeling van die teksten is, ik heb er het raden naar.

Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

Previous

Toekomstplan

Next

Oud nieuwjaarsgebruik

1 Comment

  1. Duidelijke foto heb je erbij gevonden! Tja, spam. De penisverlengingen zijn al een hele tijd gestopt maar vandaag kreeg ik een verleidelijk aanbod: een man die alles voor mij zal doen wat ik maar wil!In ’t Engels. Ik heb hem direct gedelete

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén