Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een abonnement?

We dachten serieus ons te abonneren op een gazet, maar we zijn van gedacht veranderd. Bij het lezen van de internetgazetten blijkt al dat er meer rommel dan gazettenwaardige inhoud instaat. Bovendien wordt er gemanipuleerd door verkeerde voorstellingen zoals foutieve vertalingen. De gazetten worden ook gebruikt om onderlinge vetes uit te vechten.

Eigenlijk staat er in al die gazetten net hetzelfde. Dat is dan wel opgelost door ons op één te abonneren, maar om ons een eigen mening te vormen hebben we toch altijd verschillende gazetten gelezen. We proberen wel altijd de meest objectieve versie er uit te vissen. Voor zover wat de inhoud betreft.

Daar komt nog bij dat wij spam ontvangen van twee gazetten, die wij toch dachten bij de betere krantengroep te horen. We krijgen ons daar niet afgemeld! En dat is tegen de wet.

Previous

En als die nu zo heet

Next

Vrede op Kerstmis

1 Comment

  1. 24-12-2007, 23:53:48
    uiteindelijk
    zijn het allemaal maar dode bomen…

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén