Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een beetje toeren

Zondag was het boekenmarkt in Bilzen en daar gingen we eens een kijkje nemen.

Maar voor we naar Bilzen reden, konden we toch ook nog even in Hasselt bij de spelletjeswinkel langs, even dat ene spelletje van Ella omwisselen. Want zie je, ondanks dat de uitleg in het Nederlands op het doosje stond was het spelletje toch in het Engels.

Zo gezegd, zo gedaan.

De boekenmarkt in Bilzen, dat was een ander paar mouwen. Ze was wel goed opgezet, daar niet van, maar het stond allemaal te kort op elkaar. En ik houd er al niet van dat mensen constant tegen me aan lopen en zeker niet van aanrakingen waarvan ik niet weet of ze toevallig of welbewust zijn.

We zijn dan maar een koffieke -in ons geval een cappuccino en een cola- gaan drinken.

Waarna Luc opperde dat we even goed naar de Makro konden in Luik in plaats van naar huis. Die was toch open en we konden even gaan kijken of de dingen die hem interesseerden wel echt iets voorstelden. Luik is niet zover van Bilzen. En van Luik naar huis is ook niet onoverkomelijk.

We hebben toch wel een aardig toertje gereden, al heeft onze oorspronkelijke bestemming ons het minste buit opgebracht.

Previous

VIP-begeleiding voor ons?

Next

Een logske met een strikske

2 Comments

  1. gettie

    En welke gemeente staat er ook op ? Hier waren de cola en cappuccino gratis geweest 🙂

  2. ms

    Daar wisten wij dat nog niet van die cola en die cappuccino.

    Voor zover wij dachten, zouden wij uren op die boekenmarkt kunnen rondlopen hebben.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén