Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

You’re amazing!

Het einde van het jaar! Dan worden er statistieken gemaakt. Zo kregen we die van WordPress. We wisten dat die er zat aan te komen, we krijgen die alle jaren. Maar ook die van Runtastic viel in de mailbox, met bovenstaande titel als … titel.

Waarom ik die statistieken van WordPress hier niet gaan vermelden? Om het vergelijken tegen te gaan. Het volstaat me om te zeggen dat ik me wel verheugde in het feit dat het blog blijkbaar populairder is dan ik dacht, zo een jaarstatistiek geeft wel een breder beeld dan wat de gewone dagelijkse statistieken vertellen.

Waarom die statistieken van Runtastic dan wel? Omdat die algemeen zijn, omdat ik daar maar een heel klein ietsiepietsie aan meegewerkt heb. Zeker dat ik na Arran geen zin meer had in wandelen, omdat de uitdaging weg was.

Dat fenomeen doet zich wel meer voor. Eens de dagen lengen zal ik weer minder lezen en meer stappen. Volgende zomer wil ik de Goatfell op! Als dat al geen motivatie is!

Previous

Met onbekende bestemming

Next

Hatsikidee

1 Comment

  1. gettie

    Mijn denkbeeldig petje neem ik nu al voor jou af !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén