Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Broekenjacht

Ooit, toen we met de evenementen begonnen, kocht ik me twee broeken speciaal daarvoor bestemd. Ze waren niet van de elegantste maar oh zo handig met al die zakken, mannenmodel en van dezelfde afkomst als die korte broek. Straffe kwaliteit dus.

Meestal droeg ik altijd die ene, de donkerste van de twee, alhoewel ze niet echt donker te noemen was. Toen er twee evenementen na elkaar begonnen te komen, kocht ik een derde broek, zelfde stijl maar niet helemaal hetzelfde model.

Nu zoveel jaren later is die eerste broek versleten, tot op de draad en zit ik nu met een niet zo erg veel gebruikte en een zo goed als nieuwe broek.

Op die tijd echter heeft Luc toch al een vijftal broeken versleten. En nu was het weer zover. En herstellen is er niet aan. De naad is wel los, maar ook gescheurd en op die plaats kan je er gewoon los door kijken, aan zijn onderste achterkant dus.

Tijd voor een broekenuitstap. Wat ik toen vertelde zou ik klakkeloos hebben kunnen overnemen, behalve dat Amke en Ella er niet bij waren.

Previous

Niet gedane prettige dingen

Next

Moederdag

2 Comments

  1. En geslaagd?

    Zonnige groet,

  2. Bea

    Een goed zittende broek is zowat onvervangbaar…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén