Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vastberaden!

Zeven dagen evenementen vereisen de nodige vestimentaire voorzieningen. Het is dan ook logisch dat drie dagen evenementen niet zoveel bagage vergen. In mijn valies gaapte de ruimte, zodat ik mijn laptoptas erbij stopte.

Maar die valies vol lucht nam toch nog steeds hetzelfde volume aan plaats in in de autokoffer. Tijd voor een kleiner exemplaar?

In Leuven stond er een mini valiesje en het had vier wieltjes. Ik stapte de winkel binnen en had niet de indruk dat de bediende begeesterd was door mijn keuze. Ik wou dat andere model niet, ik wou geen grasgroene. Ik wou die ene. Het was de laatste van zijn soort en hij was precies wat ik voor ogen had.

Ziende dat ik niet zinnens was iets anders te nemen, schoot hij een laatste pijl af en zei: “das voor kindjes”.

Een kind in een koffer? Die kerel is niet goed snik zeker? Maar gezien de geringe omvang van het koffertje dacht ik niet dat hij dat bedoelde.


Jammer genoeg voor Luc, het is niet zijn maat … van valies.

Previous

We wisten het

Next

Nep!

8 Comments

  1. Heb je er ook een kindje bij gekocht? 🙂

  2. Leve het kind in ons! Een mooi tekeningetje op de bovenkant? Een schattig poesje of beertje ofzo een roze prinses zie ik niet zo voor u. Het moet toch duidelijk aan iets te zien zijn dat het voor kindjes is.

    • ms

      Hij is gewoon klein, zoiets tot net de onderkant van mijn knie. De buitenkant is echt geen lieveheersbeestje maar gewoon egaal zwart. Ik zal eens een foto gaan maken zie!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén