Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zou het geen tijd worden

Het stond er nu al lang genoeg winter te zijn op de kast. Dat wil zeggen dat het sierstukje dat we voor Kerstmis kochten, zonder dat het echt typisch voor kerst was, nog altijd in de woonplaats stond te pronken.

We hadden het er al eens over gehad dat het al lang geen winter meer was. Maar we hingen toen net zo gezellig TV te kijken dat we er niets aan veranderden.

Nu wel. We kochten twee orchideeën. Eentje ter vervanging van het winters tafereel en eentje die altijd in mijn zicht staat. Ik heb nu wel geen groene vingers maar volgens horen zeggen zijn orchideeën gemakkelijk in onderhoud.

Waar we nu in de winter dat winterstukje moeten zetten? Dat zullen we eens bekijken als het al twee maanden stenen uit de grond vriest.

Previous

Onverwachte wendingen

Next

Meikever in juni

13 Comments

 1. Mooie kleur.
  Voor je vingers neem je groene verf of groene handschoenen.?

 2. Orchideeën zijn inderdaad makkelijk qua onderhoud. Het zijn zowat de enige planten die hier meerdere maanden overleven zonder bruin uit te slaan. 🙂

 3. Mooi, vroeger had ik ze ook. Zo’n tien jaar geleden bleek uit testen hoe allergisch ik ben op bloemen en planten (in huis lijkt het nog erger). Zelfs een kerstboom komt er niet meer in. Schenk mij geen blos bloemen…

  • ms

   Dat is minder prettig natuurlijk.

   Een echte kerstboom komt hier ook niet. Maar dat heeft een andere oorzaak. Ik vind het zielig voor die boompjes.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén