Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Langzaamaan

In realiteit was die vakantie in een zucht voorbij, maar de nabeschouwingen kunnen wel rustig aan.

Te beginnen bij het begin was er natuurlijk eerst de rit naar IJmuiden.

Eigenlijk is die het vermelden niet waard, ware het niet dat ergens nà Schiphol we een brand zagen, de foto’s geven de realiteit niet echt weer, in het echt was het veel en veel erger.

Maar nergens maar dan ook nergens hebben we enige vermelding van een brand in de buurt van Schiphol of Haarlem gevonden. En geloof me, er hebben ons meerdere brandweerwagens gekruist.


Meer foto’s

Eigenlijk had ik een beetje laat de Calmac geboekt, zodat we verplicht waren om een ferry te nemen die ons wat te vroeg op het eiland afzette … en daar regende het.

Gelukkig had Luc ergens wat gelezen over de Cricket Fun Day en interesseert hij zich wel voor alle sport, zodat we vanuit onze persoonlijke loge -de auto kon zo naast het speelterrein- een poosje de wedstrijd volgden. We bleven niet tot het einde. Maar in de Arran Banner konden we een volledig verslag lezen.


Meer foto’s

Previous

Nog even

Next

Geen reiger

4 Comments

 1. Brand op de heenreis, goed dat je niet in voortekens gelooft..☻

  De wespen doen het nog goed 😉

  • ms

   Ik heb zelfs niet aan voortekens gedacht.

   In de Arran Banner lazen we dat de supermannen gewonnen hebben.

   Er waren nog meer groepen, maar onder ons gezegd, dat spelleke is ook altijd hetzelfde. We zijn er na de smurfen vanonder gemuisd.

 2. elsjeveth

  ik ga toch voor de honey-bees. Cricket gaat mijn intelligentie niveau te boven, maar een competitie tussen smurfen, bijen en supermannen heeft toch ook wel charme

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén