Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dat was snel

Toen ik het gisteren over die langere staart had, kon ik niet voorzien dat ze zouden couperen. Staarten couperen is nu eenmaal bij wet verboden, vandaar …

Het begon in december, bij de aanschaf van mijn telefoon. Eenmaal beslist welke ik wou zag ik dat ik daar ook recht had op een cashback, niet in geld maar ik kreeg een geschenk: een polsband met een ingebouwde GPS, waterdicht 5ATM, hartslagmeter, sportmeter, slaapcontrole, rustmomenten en ingebouwde notificaties aangaande alle voorgaande. Of ik daarmee ook het uur zou kunnen zien werd niet vermeld.

Ik moest enkel maar het gevraagde formulier, samen met een kopie van de kassarekening, per post opsturen.

Ik googelde even en vond dan wel dat het een relatief duur stuk in aankoop was en ik overwoog, aangezien ik tot nu toe geen nood had gehad aan alle voorgaande functies, de polsband misschien wel te verkopen.

Twee dagen later kreeg ik een mail waarin ik las dat ik wel degelijk in aanmerking kwam voor het geschenk en dat ik het kon verwachten binnen de 30 dagen na afloop van de actie. Dat zou dus eind januari worden.

Half februari -ik heb wel wat geduld- mailde ik. Je leest zoveel over verdwenen pakjes en ik kan een beetje zekerheid wel waarderen om niet te zeggen dat ik onzekerheid kan missen als tandpijn. Dezelfde dag kreeg ik bericht dat mijn vraag was doorgestuurd naar de promotie-afdeling en dat ze me zouden contacteren als ze van daaruit antwoord hadden gekregen.

Op 2 maart -ik heb wel wat geduld- mailde ik terug. Je begint je uiteindelijk wel één en ander af te vragen en zei dat ik nog steeds niets had gehoord, noch van hen, noch van de promotie-afdeling en ik stelde er een vraag bij. Ik vroeg:

Was die cashback een valse reclame?

Dezelfde dag kreeg ik niet één, maar twee mails als antwoord. De eerste weer zo een algemene mail, maar de tweede was een antwoord specifiek op die vraag. Natuurlijk was dat geen valse reclame, de promotie-afdeling moest eerst alle gegevens van aanvragers nakijken en zou dan overgaan tot het verzenden van de pakjes.

En toen schreef ik dat voorgaande logje en dacht dat we weer vertrokken waren voor twee weken wachten.

Verkeerd gedacht! Gisteren om kwart na negen belde de postbode aan. Hij had een pakje voor mij. Gezien 2 maart vorige vrijdag was, vind ik dat die promotie-afdeling wel heel snel werk geleverd heeft. Juist hé, gezien dat er op zaterdag in België geen post bedeeld wordt.

Wat ik er nu ga mee doen? Daar moet ik eerst nog even over slapen … zo een twee weken misschien …

Previous

Staartjes

Next

Iedereen om de pil

15 Comments

 1. Dus toch. Zonder jouw mailtje zat je vast nog te wachten…

  • ms

   Ik vraag me nu gewoon af wat er zou gebeuren als er niet gemaild wordt.

   Ik zag gisteren al eentje op 2dehands staan (voor de helft van de nieuwprijs). Als die ook van die actie komt, is dat toch iemand die sneller heeft gemaild dan ik. Of was het weer toeval dat het bij mij zo lang moest duren?

 2. Een onmisbaar stukje ‘speelgoed’ voor een sporter. Mijn mannen (= man en zoon) kunnen niet zonder!

  • ms

   Ik heb Runtastic al op mijn telefoon. Deze zou bovendien opnemen als ik fiets en als ik zwem, maar ik heb al een gewoon polshorloge om te zwemmen maar dat registreert niets, dat is enkel om te weten hoe laat het is.

   Heb ik meer nodig? Moet ik een statistiek van mezelf gaan maken?

   Waarschijnlijk probeer ik het wel uit. Maar nodig? Ik denk het niet.

   • ‘Sporters’ in de zin van teamsporten: tijden vergelijken, prestaties vergelijken, hartslagen in de gaten houden en zo van die dingen. Niet de huis-tuin-en-keuken-sporters dus.

    • ms

     Ik sport enkel voor mijzelf maar houd de Runtastic wel graag bij als geheugensteun.

     Als ik het gebruik zou het ook enkel voor mijzelf zijn.

 3. Niet zo netjes om op deze manier een geschenk te beloven maar je hebt het eindelijk.
  Je vraagt je af hoeveel er blijft hangen bij de ‘royale’ gevers.

  • ms

   Ik heb er dus geen idee van. Het heeft nooit een rol gespeeld bij mijn overwegingen om die telefoon te kopen maar als ik er recht op heb moet ik dat kunnen krijgen zonder mailen.

   Dat is mijn gedacht daarover.

 4. Toch maar eens uitproberen en wie weet ga je sporten tegen de sterren op. 🙂

  • ms

   Hij zou ook meten als ik rust. En als ik slaap.

   Ik weet niet of het kan zien als ik lees of TV-kijk. Dat zou ik eigenlijk een beetje eng vinden.

 5. elsjeveth

  we wachten je verder berichten geduldig af 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén